Kyocera Solar Farm születik – 2. rész

Kategóriák: Napelem

május 11, 2021

Global Union Kft.

Legutóbbi bejegyzésünk óta kivitelező csapatunk rengeteget haladt Szobon a Kyocera Solar Farm telepítési munkálataival. A tervezett 1,2 MW-os első magyar tulajdonú, Kyocera panelekből álló létesítmény egyre kézzel foghatóbbá válik, s szinte biztos a júliusra tervezett átadás.

Tekintsük át, mi minden történt az elmúlt 1 hónapban…

A földmunkák elvégzésével egyidejűleg elhelyezésre került a trafó is. Ez a megtermelt áram középfeszültségre (1 kV < és ≤ 35 kV) való transzformálásért felel, ami előfeltétele a hálózatba való betáplálásnak.

Ezt követően elkészült a tartószerkezet, illetve az elektromos kerítésrendszer is.

Elérkeztünk a farm kivitelezésének egyik leglátványosabb részéhez, a napelemek elhelyezéséhez. Az 1,2 MW-os rendszer összesen 4.400 db Kyocera KK280P polikristályos panelből áll, amik az elmúlt héten mind felkerültek a tartószerkezeteikre.

A következő időszakban a kerítés elektromosságának kialakítására kerül sor, így ez idő alatt a farm csak korlátozottan látogatható.

Maximális az optimizmus, jó látni, hogy a Pearl Enterprise Kft. közreműködésével hamarosan megvalósul egy ilyen egyedülálló és pozitív célokat támogató létesítmény.

Szerző Global Union Kft.

A Global Union Kft. a KYOCERA Solar hivatalos európai és hazai disztribútora. A japán minőség így egyenesen tőlünk jut el a vásárlókig az elérhető legkedvezőbb áron.

Legutóbbi bejegyzések

CONSTRUMA 2022 SZAKKIÁLLÍTÁS

CONSTRUMA 2022 SZAKKIÁLLÍTÁS

Április 10-én zárult a Construma 2022. kiállítás, ahol a GLOBAL-UNION Kft. kiemelkedően teljesített minden szempontból mint kiállító.  Egy rendkívül exkluzív standdal képviseltük a céget, s reprezentáltuk a Kyocera Solar és Bisol márkáinkat, illetve további...

Bisol napelem modulok – ha fontos a teljesítmény és a megjelenés

Bisol napelem modulok – ha fontos a teljesítmény és a megjelenés

A napelemes rendszerek széles körben elérhetővé váltak az elmúlt évtizedben, a növekvő érdeklődéssel együtt jelent meg az igény, hogy a felszerelt rendszerek esztétikai értéket is képviseljenek hasznosságuk mellett. A 30 éve stabilan működő, ma a piacon forgalmazóként...