CONSTRUMA 2022 SZAKKIÁLLÍTÁS

Kategóriák: Kyocera | Napelem

április 19, 2022

Global Union Kft.

Április 10-én zárult a Construma 2022. kiállítás, ahol a GLOBAL-UNION Kft. kiemelkedően teljesített minden szempontból mint kiállító. 

Egy rendkívül exkluzív standdal képviseltük a céget, s reprezentáltuk a Kyocera Solar és Bisol márkáinkat, illetve további termékeinket és szolgátlatásainkat (Kyocera Document Solutions & Konyhai kerámia).


Az öt napos kiállítás több ezer érdeklődő érkezett standunkhoz, rengeteg új kapcsolatra tettünk szert, amik hosszútávú együttműködéseket eredményezhetnek.

Sokan kifejezetten a Kyocera márka miatt látogatott el hozzánk – több márkahű ügyfél is megfordult -, de óriási volt az érdeklődés az új Bisol márkánk iránt is, főleg a színes panelek miatt.

Illetve külön említést érdemel az első napon megszervezett SolarRace napelemerendszer telepítő verseny, amin cégünk megszerezte a „Legkiemelkedőbb teljesítmény” díjat, ezzel elismerést szerezve mint telepítő is. (10 db Bisol Duplex 450W panel, 1 db 5 kW-os Huawei inverter)

Tekintse meg a Construma–ról készült videónkat.

Legutóbbi bejegyzések

Szigetüzemű napelem rendszerek vs. Hálózati visszatáplálás

Szigetüzemű napelem rendszerek vs. Hálózati visszatáplálás

💥🌱Felméréseinken mindig visszatérő kérdés, hogy meg lehet-e oldani az áram tárolását, úgy hogy ne kelljen visszatáplálni a hálózatba. A jó hírünk az, hogy a Kyocera mérnökei kifejlesztettek erre egy használható megoldást, aminek tesztelése folyamatban van. Ám addig is...

Védve van jégeső ellen a napelem rendszerem?

Védve van jégeső ellen a napelem rendszerem?

Gyakran felmerülő kérdés: Jégeső esetén nem sérül a napelem? A váltakozó időjárási viszonyok között sajnos előfordulhat, hogy a napsugarakon kívül jégeső is éri a napelemeket... Megnyugtatásképpen szeretnénk hangsúlyozni, hogy a gyártók rendkívül komoly teszteknek...