BISOL napelem rendszerek

Színezze ki otthonát energiával!

A világ vezető színes napelem panelei már Magyarországon is elérhetőek

BISOL napelem prémium sorozat

Ismerje meg a BISOL napelem termékeit és színesítse otthonát

BISOL Premium sorozat

A BISOL prémium minőségű fotovoltaikus modulokat az iparág legmagasabb minőségi szabványainak megfelelően gyártják. A gyártás során felhasznált alkatrészek és anyagok minősített beszállítóktól származnak, és előzetesen tanúsítottak, teszteltek és megfelelnek a legmagasabb minőségi szabványoknak. A gyártási folyamat minden egyes lépésében a minőségellenőrzés szigorú kritériumai alapján a BISOL modulok továbbra is évekig tartó hűséges szolgáltatást nyújtanak kiváló teljesítmény- és energiahozammal.

Ismerje meg BISOL napelemeket

BISOL Duplex Monokristályos felezett napelem modul.

A BISOL Duplex termékek felezett cellákkal és a legjobb technológiával rendelkező, illetve nem utolsó sorban legnépszerűbb terméke a BISOL-nak.

A modul két méretben érhető el: 120 cellás 360Wp és 380 Wp vagy 144 cellás 435 Wp-től 455 Wp-ig.

A BISOL Duplex nemcsak kiemelkedő teljesítmény méretaránnyal bír, de hatékonyságával is maga mögé szorítja a konkurenciát.

A következő színekben elérhető: klasszikus ezüst-fehér, az esztétikusan gyönyörködtető fekete-fehér és az elegáns fekete-fekete. A strapabíró kialakításának köszönhetően ipari felhasználásra is használható, emellett bármely ház tetején is ékesen mutat.

Minden BISOL napelemet az Európai Unió szívében Szoléviában terveznek és gyártanak!

Tudta?

A BISOL Duplex jóval magasabb teljesítmény/hatékonyság aránnyal bír a konkurenciához képest.

Kattitnson a „LETÖLTÉS” gombra és töltse le ismertetőnket a BISOL Duplex napelem panelekről!

BISOL Spectrum Monokristályos színezett üvegű napelem modul.

A természet iránti tisztelettel és a mérnöki képességünkkel megalkottuk a BISOL Spectrum napelem modult színezett üveggel. Ennek köszönhetően nem kell tbbé kompromisszumot kötni a megjelenésen és a funkcionalitáson.

A termékek úgy lettek megtervezve, hogy a különböző épülettípusokhoz is megfelelőek legyenek, miközben a nap kimeríthetetlen energiáját hasznosítják. A Spectrum modulok az épület részét képezhetik akár egy történelmi épületnél vagy természetközeli objektumnál, illetve az épület modernségét is kiemelhetik. Bármelyik BISOL Spectrum modullal kétségtelenül növelheti az ingatlan esztétikai értékét.

Minden BISOL napelemet az Európai Unió szívében Szoléviában terveznek és gyártanak!

Tetőbe integrált megoldás

A BISOL Spectrum modulokat akár tetőbe építve is lehet alkalmazni, melynek köszönhetően költséget tud megtakarítani, például kevesebb rögzítőt kell alkalmazni. Az átfedéssel egy elegáns napelemes rendszert képez, ami teljes mértékben helyettesíti a héjazatot. A tökéletes megjelenés érdekében a panelek színei megegyeznek, így még szemet gyönyörködtetőbb a rendszer. A színezett panelek teljes mértékben felszerelhetőek különböző színű tetőkre.

Kattitnson a „LETÖLTÉS” gombra és töltse le ismertetőnket a BISOL Spectrum napelem panelekről!

BISOL napelem képekben

Vegye fel velünk a kapcsolatot

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST!