Global-Union Kft.

KYOCERA Solar hivatalos európai, illetve hazai disztribútora.

MIÉRT A KYOCERA SOLAR?

w

Garancia Magyarországon

Garancia – elérhető és Magyarországon érvényesíthető gyári garancia.

Megbízhatóság és kimagasló minőség.

A piacon elérhető bizonyítottan legalacsonyabb teljesítményvesztésű rendszerek. Alacsony karbantartási költségek.

Nagy múltú tapasztalat

1975 óta napelem gyártás

Kyocera Solar

Global-Union Kft.

Az 1992-ben alapított Global-Union Kft. 2019. április 17-e óta aktív az energetikai szektorban, s azóta a KYOCERA Solar hivatalos európai, illetve hazai disztribútora.

Cégünk évtizedek óta elkötelezett a KYOCERA márka mellett (további termékportfólió: KYOCERA Document Solutions), így egyértelmű volt, hogy a napenergia piacán a KYOCERA Solar-t választjuk. A japán minőség így egyenesen tőlünk jut el a vásárlókig az elérhető legkedvezőbb áron.

Életre szóló szolgáltatás

és kölcsönös bizalom

„ A 2019. tavaszán történt termékportfólió diverzifikálás minden szempontból pozitívan hatott a cég működésére.

Egy cég működését nem csak a számok határozzák meg, hanem az őt körülvevő környezet, illetve a benne dolgozó alkalmazottak és a csapatmunka. A Global-Union egy igazi team-et tudhat magáénak, ahol a célok megegyeznek, így azokat könnyebb is elérni.

A márka egyedisége mögött a japán származás áll, ami egyben garancia is a minőségre. A Kyocera életre szóló szolgáltatást és kölcsönös bizalmon alapuló partneri kapcsolatokat ígér. A mai üzleti életben ezek számítanak valós értékeknek.

A Kyocera Solar egyfajta színfoltja a vállalat portfóliójának, s a disztribúciós jog megszerzésével egyben az ügyvezető-igazgatónk vágya is teljesült. „

28

Éve az üzletben

2019

óta aktív az energetikai szektorban

Értéktartó és maradandó

„1992-ben megalapítottam a Global-Union Kft-t, ami azóta rengeteg innováción ment keresztül. A folyamatosan változó piaci igények és a globalizáció által generált lehetőségek, illetve kihívások megkövetelik azt, hogy egy cég képes legyen megújulni. Mi képesek vagyunk.

Cégünk fő termékportfólióját a japán KYOCERA irodatechnikai berendezések és a szoftveres megoldások alkotják, ám 2019. tavaszán belevágtunk valami újba, s hivatalosan is megkezdtük a KYOCERA Solar és Konyhai kerámia eszközök disztribúcióját is. Ezzel a vállalat előtt új kapuk nyíltak meg,

A márka japán eredete rendkívül közel áll hozzám, én magam is többször jártam az országban, tisztelem a kultúrájukat, a természeti kincseiket és a minőségi termékeiket. A márka filozófiájának alapköveit az alapító, Dr. Kazuo Inamori, tette le – „Respect the Divine and Love People”. A Global-Union Kft. csapatával is ezt a hitvallást követjük a mindennapokban.

Én személy szerint egy rendkívüli természetbarát ember vagyok, mérnök diplomával rendelkezem, ami összepasszol a KYOCERA „profiljával”, ugyanis a cégcsoport elkötelezett a fenntarthatóság és a környezetvédelem iránt. Célunk, hogy értéktartót és maradandót alkossunk, amivel segítünk másokon – a társadalmunkon, a környezetünkön, a Földünkön. Erre a Solar egy tökéletes eszköz/lehetőség.

Juhász László – Ügyvezető

ISO Minősítéseink

Kalkuláció

Itthon is, mint a világ többi részén, az azonos tevékenységet folytatók szövetségbe tömörülnek. Nálunk a Magyar Napelem Napkollektor Szövetség a hazai legnagyobb szakmai szervezet. Ők az akkreditált, szakképesítéssel rendelkező hiteles és tapasztalt solár cégeket tömörítik. Velük együttműködve dolgozunk, hiszen céljaink közösek. Olyan rendszereket alkotunk, melyek megtérülő befektetések legyen hosszútávon.A Szövetséggel és célkitűzéseivel együttműködve és egyetértve dolgozunk azon, hogy minden napelem beüzemelése hosszú évtizedekig előre mutató befektetéssé váljon minden ügyfelünk számára.