Milyen garanciák vannak a Kyocera napelemekre és kiegészítőikre?

Kategóriák: Napelem | Tanácsadás

április 29, 2020

Global Union Kft.

Dönteni csak felelősségteljesen, az információk teljes birtokában szabad, és érdemes. Mikor kérdéseinkre választ kapunk, akkor lesz a gondolatból tett, cselekvés.

Az egyik ilyen kérdés, ami már a tárgyalások elején felmerül a garancia kérdése. Ez természetes, hiszen nem egy pár hónapra fektet be az ember egy ilyen rendszerbe, hanem hosszú évtizedekre. 

A kérdést 2 részre bontanánk. Az egyik maga kivitelezés, a másik a beépített elemekre.

Üzletpolitikánk, hogy személyre szabottan a legjobb, legoptimálisabb rendszert szereljük fel ügyfeleinknél. Hiszen egy ilyen rendszer fogja hosszútávon megfelelően kiszolgálni igényüket. A másik, amire figyelünk a kivitelezést legmagasabb szinten megoldani, hiszen a Kyocera napelem, nem egy kínai tömegtermék, hanem magas minőségű, Japán prémium kategória. Ezért kollégáink folyamatos képzéseken vesznek részt és minden munkamenetet a belső kivitelezési szabályzatunk szerint visszaellenőrzünk, ezzel is védve a megrendelőt.

Garanciáink, melyeket vállalunk:

  • – Kyocera panelekre: 25 év teljesítmény, 10 év panel (cseregarancia)
  • – 5 év kivitelezésre
  • – 10 év felszerelésnél használt rögzítés technikai elemekre
  • – 10 év az inverterekre

A napelemek által termelt áramot átalakító inverterekre adott garancia meghosszabbítható, melyet személyes megbeszélésünkön ismertetünk.

 

A tervezési szakaszunk része a hozamszámítás elkészítése. Felmérésünk után, sok éves meteorológiai adatokra támaszkodva, elég magas valószínűséggel meg tudjuk határozni egyedi rendszerének várható hozamát. Ez árajánlati anyagunknak egy fontos melléklete!

 Az átadott háztartási méretű kiserőműveink rendszergazdájaként folyamatosan felügyeljük és elemezzük a zavartalan működést. Így érhetjük el, hogy megrendelőink befektetése biztosan hozza az elvárt hozamokat. Sokszor elmondjuk, hogy telepítés után ügyfeleink el is felejthetik, hogy napelemes rendszerük van, köszönhetően a folyamatos monitoringnak.

Fontos megjegyezni, hogy vannak hatósági garanciális feltételek.

A napelem táblák 1000 W/m2 napenergia besugárzás esetén a gyártási névérték minimum 80%-át fogja leadni 25 év múlva is, a 35° szélességi fokon belül és maximum 25°C panel hőmérsékleten.

Teljesítmény 10 év 90%, 25 év 80% ez alá nem eshet, enélkül nem lehet forgalomba hozni.

 Egy napelemes rendszer megtervezése és szakszerű telepítése hozzáértést igényel. Mi a tapasztalatunkkal és referenciáinkkal igyekszünk Önt segíteni. Amennyiben napelemes rendszeren gondolkodik első lépésként számolja ki a napelem szükségletét weboldalunkon, mi pedig azonnal küldünk Önnek igényei alapján egy tájékoztatást.

»» Kattintson ide«« 

Legutóbbi bejegyzések

Szigetüzemű napelem rendszerek vs. Hálózati visszatáplálás

Szigetüzemű napelem rendszerek vs. Hálózati visszatáplálás

💥🌱Felméréseinken mindig visszatérő kérdés, hogy meg lehet-e oldani az áram tárolását, úgy hogy ne kelljen visszatáplálni a hálózatba. A jó hírünk az, hogy a Kyocera mérnökei kifejlesztettek erre egy használható megoldást, aminek tesztelése folyamatban van. Ám addig is...

Védve van jégeső ellen a napelem rendszerem?

Védve van jégeső ellen a napelem rendszerem?

Gyakran felmerülő kérdés: Jégeső esetén nem sérül a napelem? A váltakozó időjárási viszonyok között sajnos előfordulhat, hogy a napsugarakon kívül jégeső is éri a napelemeket... Megnyugtatásképpen szeretnénk hangsúlyozni, hogy a gyártók rendkívül komoly teszteknek...

CONSTRUMA 2022 SZAKKIÁLLÍTÁS

CONSTRUMA 2022 SZAKKIÁLLÍTÁS

Április 10-én zárult a Construma 2022. kiállítás, ahol a GLOBAL-UNION Kft. kiemelkedően teljesített minden szempontból mint kiállító.  Egy rendkívül exkluzív standdal képviseltük a céget, s reprezentáltuk a Kyocera Solar és Bisol márkáinkat, illetve további...