Kyocera Solar 50kW-os vállalati napelem rendszer kivitelezés pályázati támogatással

Kategóriák: Napelem

március 16, 2021

Global Union Kft.

Az elmúlt két hétben igencsak elfoglalt volt a Global Union Kft. Kyocera Solar nyugat-magyarországi régiós kivitelező csapata, ugyanis vállalati ügyfelünk GINOP 4.1.4-19 pályázati támogatással megvalósítandó 50 kW-os rendszer kivitelezését végezték. A vállalati napelem rendszer jól sikerült, de mutatjuk a részleteket.

Pareméterek:

  • Telepítés helye: Székesfehérvár
  • Jellemzők: trapézlemez tetőre szerelt napelemes rendszer
  • Rendszer mérete: 50 kW DC
  • Napelem típusa: 178 db Kyocera KK 280P Solar panel
  • Inverter típusa: 2 db Fronius ECO 25.0-3-S
  • Kivitelező: WOL Solar Kft.

Több szempontból is előnyös, ha egy cég saját napelem rendszerbe invesztál. Ám mindenekelőtt fontos leszögezni, hogy a napenergiába való befektetés hosszútávra szól, ami egy 50 kW-os rendszer esetében 6-8 éves megtérülést jelent.

Az egyik legfontosabb érv, a villanyszámla jelentős lecsökkenése, amivel spórolhat vállalata kiadásain. Emellett a környezettudatos és fenntartható gondolkodásmód irányába való elköteleződés pozitív megítélést kelt, és egy jövőbe mutató szemléletet feltételez a cégről. Nem utolsó szempont, hogy a napelem rendszer meglehetősen növeli az ingatlan értéket.

Szerencsére jelenleg az állam is számos pályázatot, illetve támogatási programot ígér a beruházóknak, ami elérhetőbbé teszi a saját napelem rendszer megvalósítását. Ezek után nincs más dolga, mint a megfelelő szaktudással rendelkező és megbízható kivitelező cég kiválasztása.

A Global Union Kft. egy professzionális csapatot tudhat magáénak. Solar projekt menedzser kollégáink munkáját egy Pályázati referens erősíti, így ennek köszönhetően képesek vagyunk a komplex vállalati rendszerek, illetve erőművek kivitelezésére, továbbá közvetlen segítséget nyújtunk az aktuális pályázati lehetőségekkel kapcsolatosan is.

Szerző Global Union Kft.

A Global Union Kft. a KYOCERA Solar hivatalos európai és hazai disztribútora. A japán minőség így egyenesen tőlünk jut el a vásárlókig az elérhető legkedvezőbb áron.

Legutóbbi bejegyzések

CONSTRUMA 2022 SZAKKIÁLLÍTÁS

CONSTRUMA 2022 SZAKKIÁLLÍTÁS

Április 10-én zárult a Construma 2022. kiállítás, ahol a GLOBAL-UNION Kft. kiemelkedően teljesített minden szempontból mint kiállító.  Egy rendkívül exkluzív standdal képviseltük a céget, s reprezentáltuk a Kyocera Solar és Bisol márkáinkat, illetve további...

Bisol napelem modulok – ha fontos a teljesítmény és a megjelenés

Bisol napelem modulok – ha fontos a teljesítmény és a megjelenés

A napelemes rendszerek széles körben elérhetővé váltak az elmúlt évtizedben, a növekvő érdeklődéssel együtt jelent meg az igény, hogy a felszerelt rendszerek esztétikai értéket is képviseljenek hasznosságuk mellett. A 30 éve stabilan működő, ma a piacon forgalmazóként...