Júliusban a TV2-őn találkozhatnak velünk!

Kategóriák: Kyocera | Napelem

Global union kft japán napelem forgalmazó

július 7, 2020

Global Union Kft.

Kedves Barátaink, Ügyfeleink!
Az elkövetkezendő hónap során kicsit gyakrabban lesz módunk ‘találkozni’, mert sokat leszünk szem előtt. Július 1-31. között ugyanis naponta láthatják rövid hirdetéseinket a TV2 képernyőjén az időjárás-jelentés környezetében.

Azáltal, hogy hirdetünk, meggyőződésünk szerint nem csak saját érdekeinket és céljainkat igyekszünk realizálni, de a lakosság, a cégek és nem mellékesen a természet érdekeit és hasznát is keressük; ‘portékánk’ – termékeink és tudásunk kombinációja – a gazdaságosságot és a környezettudatosságot szolgálja, így többszörös hasznot kínál. Valójában ez vállalatunk filozófiája és hitvallása – Respect the Divine and Love People. (Dr. Kazuo Inamori, a KYOCERA Corp. alapítója)

Az előttünk álló hónapban tehát újra igyekszünk felhívni a figyelmet arra, hogy rajtunk keresztül ügyfeleink befektethetnek a jövőbe – a zöldenergiába.
TV2 megjelenés

Kedves Barátaink, Ügyfeleink!Az elkövetkezendő hónap során kicsit gyakrabban lesz módunk 'találkozni', mert sokat leszünk szem előtt. Július 1-31. között ugyanis naponta láthatják rövid hirdetéseinket a TV2 képernyőjén az időjárás-jelentés környezetében.Azáltal, hogy hirdetünk, meggyőződésünk szerint nem csak saját érdekeinket és céljainkat igyekszünk realizálni, de a lakosság, a cégek és nem mellékesen a természet érdekeit és hasznát is keressük; 'portékánk' – termékeink és tudásunk kombinációja – a gazdaságosságot és a környezettudatosságot szolgálja, így többszörös hasznot kínál. Valójában ez vállalatunk filozófiája és hitvallása – Respect the Divine and Love People. (Dr. Kazuo Inamori, a KYOCERA Corp. alapítója)Az előttünk álló hónapban tehát újra igyekszünk felhívni a figyelmet arra, hogy rajtunk keresztül ügyfeleink befektethetnek a jövőbe – a zöldenergiába.További részletekért látogasson el weboldalunkra, csak egy klikk itt »» https://bit.ly/2VwQzvD

Közzétette: Kyocera Napelem – 2020. június 30., keddSzerző Global Union Kft.

A Global Union Kft. a KYOCERA Solar hivatalos európai és hazai disztribútora. A japán minőség így egyenesen tőlünk jut el a vásárlókig az elérhető legkedvezőbb áron.

Legutóbbi bejegyzések