Budapesten japán Kyocera napelem került a tetőre!

Kategóriák: Kyocera | Napelem

június 16, 2020

Global Union Kft.

Befagyasztani az áramszámlát?

Igen, elég sok embernek a vágya. A napelemekkel ez lehetséges, ahogy azt sokan tudják is.
De mi van akkor, ha az áram díja (amit most a hálózatból vételezünk) nőni fog? Semmi gond, sőt… Ha magasabb az áram díja, akkor hamarabb fog megtérülni a befektetésünk.

Partnerünk körülbelül egy havi 21.000 Ft-os villanyszámlát tud a felszerelt rendszerrel kiváltani, melynek teljesítménye 5,3 kW. Ezt 19-db magas minőségű Japán Kyocera napelem állítja elő és adja át a Fronius inverternek. A telepítést, egyik kiemelt partnerünk, a BékésNapenergia csapata végezte el.

Ön is gondolkodik napelem rendszer telepítésében? Még nem tudja, mekkora rendszer lenne ideális áramszámlája kinullázására? Látogasson el weboldalunkra és kalkulátorunk segítségével azonnal küldünk egy indikatív ajánlatot a megadott adatok alapján.

👉Kattintson ide: https://bit.ly/2Y6c5ZH
💥 Budapesten japán Kyocera napelemeket telepítettünk!

💥 Budapesten japán Kyocera napelemeket telepítettünk!Befagyasztani az áramszámlát? Igen, elég sok embernek a vágya. A napelemekkel ez lehetséges, ahogy azt sokan tudják is.De mi van akkor, ha az áram díja (amit most a hálózatból vételezünk) nőni fog? Semmi gond, sőt… Ha magasabb az áram díja, akkor hamarabb fog megtérülni a befektetésünk.Partnerünk körülbelül egy havi 21.000 Ft-os villanyszámlát tud a felszerelt rendszerrel kiváltani, melynek teljesítménye 5,3 kW. Ezt 19-db magas minőségű Japán Kyocera napelem állítja elő és adja át a Fronius inverternek. A telepítést, egyik kiemelt partnerünk, a BékésNapenergia csapata végezte el.Ön is gondolkodik napelem rendszer telepítésében? Még nem tudja, mekkora rendszer lenne ideális áramszámlája kinullázására? Látogasson el weboldalunkra és kalkulátorunk segítségével azonnal küldünk egy indikatív ajánlatot a megadott adatok alapján.👉Kattintson ide: https://bit.ly/2Y6c5ZH

Közzétette: Kyocera Napelem – 2020. június 16., keddSzerző Global Union Kft.

A Global Union Kft. a KYOCERA Solar hivatalos európai és hazai disztribútora. A japán minőség így egyenesen tőlünk jut el a vásárlókig az elérhető legkedvezőbb áron.

Legutóbbi bejegyzések