Bisol napelem modulok – ha fontos a teljesítmény és a megjelenés

Kategóriák: Napelem

február 22, 2022

Global Union Kft.

A napelemes rendszerek széles körben elérhetővé váltak az elmúlt évtizedben, a növekvő érdeklődéssel együtt jelent meg az igény, hogy a felszerelt rendszerek esztétikai értéket is képviseljenek hasznosságuk mellett. A 30 éve stabilan működő, ma a piacon forgalmazóként és kivitelezőként is jelen lévő GLOBAL-UNION Kft., ezt felismerte és az igényeknek megfelelően bővítette lakossági és vállalati ügyfelek számára elérhető szolgáltatás- és termékportfólóióját.  A KYOCERA napelemek mellé bevezette termékei közé a Szlovéniában gyártott BISOL napelem modulokat, melyek kiváló paramétereik miatt lakossági és ipari felhasználásra is alkalmasak, továbbá nagykereskedők és kivitelezők által is keresettek.  A megújuló energia terén nagy tapasztalatokkal bíró GLOBAL-UNION közreműködésével hazánkban is könnyen elérhetővé váltak a márka termékei mind a végfelhasználók, mind a viszonteladók körében.

A méret is számít

A BISOL két méretben (120 cellás 360Wp és 380 Wp vagy 144 cellás 435 Wp-től 455 Wp-ig) elérhető Duplex rendszere kiemelkedően jól teljesít méretarányosan az alkalmazott MBB technológiának köszönhetően. Ez a megoldás lehetővé teszi a cellák közötti ellenállási veszteség minimalizálását, fokozva az árnyéktűrő napelem modulok hatékonyságát így a BISOL Duplex modulokból épült rendszerek gyenge fényviszonyok mellett is jól teljesítenek.

 

Sokszínű elvárások

A napelem modulokkal szemben a tartósság és a megtérülés már régi elvárás, de elterjedésükkel olyan új, jogos igények is megfogalmazódtak, mint az esztétikus, az épülethez illő megjelenés, könnyű és alacsony költségű installálhatóság. A BISOL napelem modulok mindezeknek az elvárásoknak megfelelnek.

A Spectrum, ami egy monokristályos, színezett üvegű modul amellett, hogy sok esetben színével jobban illeszkedik környezetéhez, mint a megszokott napelem modulok, kifejezetten költségkímélő is, hiszen tetőbe építve is alkalmazható.

Made in EU

A BISOL rendszerekről köztudott, hogy magasabb hatékonyságúak, mint a piacon fellelhető hasonló panelek. Akik már találkoztak a márkával, tisztában vannak azzal, hogy nem kínai gyártmányú modulokról van szó, hanem az Európai Unión belül a velünk szomszédos Szlovéniában készítik a napelemeket. A rövidebb szállítási út nemcsak a környezeti terhelést csökkenti, hanem az ellátási lánc stabilitását is garantálja. Így a készletek folyamatosan elérhetőek, nem kell hosszú hónapokat várni, ezáltal a rendszerek megtervezése is egy biztosabb folyamat.

 

 

Prémium panel

A Spectrum sorozat színeit úgy alkotta meg a tervező, hogy az a hagyományos, akár történelmi épületeknél is használható legyen, felszerelésével ne rontsa a látványt, illeszkedjen a környezet stílusához. De modern megoldásokat is ki kínál a BISOL, ezért alkották meg a valódi fekete modulokat. A BISOL Duplex premium black teljesítményben és színben is erős. A különleges technológiának köszönhetően ezek a darabok zárt pólusú üveggel vannak bevonva, így nem jut be a pára a modul belsejébe. Mivel pára a felelős azért, hogy kékes árnyalatban verik vissza a fényt a felszerelt napelemek, ezért ahol nem tud megjelenni, ott marad a valódi fekete szín.

Otthonra vagy az üzemre

Megjelenése mellett strapabíró kialakítása is népszerűvé teszi a BISOL Duplex napelem modulokat. Az ezüst-fehér, fekete-fehér és fekete-fekete kombinációban is elérhető napelemek ipari felhasználásra is alkalmasak amellett, hogy családi vagy társasházak esetén is kifejezetten jól alkalmazhatóak.

Akár a teljesítmény, akár az esztétikum jelenik meg erősebb igényként, a BISOL termékekkel elégedett lesz a megrendelő, ugyanakkor a masszív szerkezet és a könnyű szerelhetőség a kivitelezők körében is népszerűvé teszi a márkát.

Szerző Global Union Kft.

A Global Union Kft. a KYOCERA Solar hivatalos európai és hazai disztribútora. A japán minőség így egyenesen tőlünk jut el a vásárlókig az elérhető legkedvezőbb áron.

Legutóbbi bejegyzések

Szigetüzemű napelem rendszerek vs. Hálózati visszatáplálás

Szigetüzemű napelem rendszerek vs. Hálózati visszatáplálás

💥🌱Felméréseinken mindig visszatérő kérdés, hogy meg lehet-e oldani az áram tárolását, úgy hogy ne kelljen visszatáplálni a hálózatba. A jó hírünk az, hogy a Kyocera mérnökei kifejlesztettek erre egy használható megoldást, aminek tesztelése folyamatban van. Ám addig is...

Védve van jégeső ellen a napelem rendszerem?

Védve van jégeső ellen a napelem rendszerem?

Gyakran felmerülő kérdés: Jégeső esetén nem sérül a napelem? A váltakozó időjárási viszonyok között sajnos előfordulhat, hogy a napsugarakon kívül jégeső is éri a napelemeket... Megnyugtatásképpen szeretnénk hangsúlyozni, hogy a gyártók rendkívül komoly teszteknek...

CONSTRUMA 2022 SZAKKIÁLLÍTÁS

CONSTRUMA 2022 SZAKKIÁLLÍTÁS

Április 10-én zárult a Construma 2022. kiállítás, ahol a GLOBAL-UNION Kft. kiemelkedően teljesített minden szempontból mint kiállító.  Egy rendkívül exkluzív standdal képviseltük a céget, s reprezentáltuk a Kyocera Solar és Bisol márkáinkat, illetve további...