Manapság, ha valaki jól néz ki, sokkal könnyebben kap esélyt arra, hogy bizonyítson.

Kategóriák: Kyocera

június 24, 2020

Global Union Kft.

Így megy ez…

Az üzleti, illetve személyiségfejlesztő tréningek egyik alapgondolata, hogy ha sikeres szeretnél lenni, vizsgáld meg, mitől és miért sikeres valaki, vagy egy adott cég. A siker legfőbb záloga mindenkor a beltartalom, a ‘know how’, de pontosan a minőségi beltartalomból fakad a küllem, a megjelenés iránti igényesség is, hiszen a legtöbb esetben az első benyomás bizony a szemünkön keresztül ér bennünket.

A pozitív, imponáló külső viszont nem csak személyek számára elérhető ‘eszköz’ – cégek, vállalkozások is lehetnek csinosak. Cégarculatunk, azzal ellátott eszközeink nagyon komoly benyomást képesek gyakorolni ügyfeleinkre. Ennek egyik legkézenfekvőbb eszköze a cégautó, avagy a céges flotta. Nagyon hasznos befektetés, ha ezen eszközeinket arra is használjuk, hogy a vállalkozásunk által nyújtott minőségi szolgáltatást, vagy az általunk forgalmazott termékek minőségét azokon kommunikáljuk. De miképp az öltözködésben és a sminkelésben is óriási különbségek mutatkozhatnak, úgy egy cégautó felöltöztetése is sokféleképpen történhet.

Mi most ‘átöltöztünk’. Szeretnénk, ha cégautóink megjelenése ugyanúgy kilógna a sorból, mint az általunk Magyarországon és Európában forgalmazott KYOCERA napelemek minősége. Nagyon szemrevalóak lettünk! Büszkén járjuk a várost, az országot, sokaknak megakad majd a szeme rajtunk.

Ha autóinkat látja, kapja elő mobiltelefonját, olvassa be a grafikán látható QR kódot, amely azonnal egy olyan weboldalra viszi önt, ahol kapcsolatba léphet velünk, illetve kipróbálhatja napelem kalkulátorunkat!Persze akkor sincs gond, ha hagyományosabb módon szeretne elérni minket.  Hívja bátran az autóinkon látható telefonszámot, mi pedig ott leszünk, hogy napelemekkel kapcsolatos kérdéseire válaszoljunk.


Ne gondolja, hogy Ön vagy cége túl távol van attól, hogy megújuló energiát használva óvja a jövőt akár már ma! Ne gondolja, inkább kérdezze meg tőlünk!

Szerző Global Union Kft.

A Global Union Kft. a KYOCERA Solar hivatalos európai és hazai disztribútora. A japán minőség így egyenesen tőlünk jut el a vásárlókig az elérhető legkedvezőbb áron.

Legutóbbi bejegyzések

CONSTRUMA 2022 SZAKKIÁLLÍTÁS

CONSTRUMA 2022 SZAKKIÁLLÍTÁS

Április 10-én zárult a Construma 2022. kiállítás, ahol a GLOBAL-UNION Kft. kiemelkedően teljesített minden szempontból mint kiállító.  Egy rendkívül exkluzív standdal képviseltük a céget, s reprezentáltuk a Kyocera Solar és Bisol márkáinkat, illetve további...

Történelmi pillanat az első magyar Kyocera Solar Farm életében

Történelmi pillanat az első magyar Kyocera Solar Farm életében

2021.09.22-én hivatalosan is megtörtént a rendszer csatlakozása a hálózathoz. Mostantól érdemben termel és ellátja energiával Szob városát. Nagyon vártunk erre a pillanatra, amit rengeteg munka és intézkedés előzött meg. A projekt paraméterei: Projekt neve:NRGION...