Manapság, ha valaki jól néz ki, sokkal könnyebben kap esélyt arra, hogy bizonyítson.

Kategóriák: Kyocera

június 24, 2020

Global Union Kft.

Így megy ez…

Az üzleti, illetve személyiségfejlesztő tréningek egyik alapgondolata, hogy ha sikeres szeretnél lenni, vizsgáld meg, mitől és miért sikeres valaki, vagy egy adott cég. A siker legfőbb záloga mindenkor a beltartalom, a ‘know how’, de pontosan a minőségi beltartalomból fakad a küllem, a megjelenés iránti igényesség is, hiszen a legtöbb esetben az első benyomás bizony a szemünkön keresztül ér bennünket.

A pozitív, imponáló külső viszont nem csak személyek számára elérhető ‘eszköz’ – cégek, vállalkozások is lehetnek csinosak. Cégarculatunk, azzal ellátott eszközeink nagyon komoly benyomást képesek gyakorolni ügyfeleinkre. Ennek egyik legkézenfekvőbb eszköze a cégautó, avagy a céges flotta. Nagyon hasznos befektetés, ha ezen eszközeinket arra is használjuk, hogy a vállalkozásunk által nyújtott minőségi szolgáltatást, vagy az általunk forgalmazott termékek minőségét azokon kommunikáljuk. De miképp az öltözködésben és a sminkelésben is óriási különbségek mutatkozhatnak, úgy egy cégautó felöltöztetése is sokféleképpen történhet.

Mi most ‘átöltöztünk’. Szeretnénk, ha cégautóink megjelenése ugyanúgy kilógna a sorból, mint az általunk Magyarországon és Európában forgalmazott KYOCERA napelemek minősége. Nagyon szemrevalóak lettünk! Büszkén járjuk a várost, az országot, sokaknak megakad majd a szeme rajtunk.

Ha autóinkat látja, kapja elő mobiltelefonját, olvassa be a grafikán látható QR kódot, amely azonnal egy olyan weboldalra viszi önt, ahol kapcsolatba léphet velünk, illetve kipróbálhatja napelem kalkulátorunkat!Persze akkor sincs gond, ha hagyományosabb módon szeretne elérni minket.  Hívja bátran az autóinkon látható telefonszámot, mi pedig ott leszünk, hogy napelemekkel kapcsolatos kérdéseire válaszoljunk.


Ne gondolja, hogy Ön vagy cége túl távol van attól, hogy megújuló energiát használva óvja a jövőt akár már ma! Ne gondolja, inkább kérdezze meg tőlünk!

Szerző Global Union Kft.

A Global Union Kft. a KYOCERA Solar hivatalos európai és hazai disztribútora. A japán minőség így egyenesen tőlünk jut el a vásárlókig az elérhető legkedvezőbb áron.

Legutóbbi bejegyzések

Júliusban a TV2-őn találkozhatnak velünk!

Júliusban a TV2-őn találkozhatnak velünk!

Kedves Barátaink, Ügyfeleink! Az elkövetkezendő hónap során kicsit gyakrabban lesz módunk 'találkozni', mert sokat leszünk szem előtt. Július 1-31. között ugyanis naponta láthatják rövid hirdetéseinket a TV2 képernyőjén az időjárás-jelentés környezetében. Azáltal,...

Budapesten japán Kyocera napelem került a tetőre!

Budapesten japán Kyocera napelem került a tetőre!

Befagyasztani az áramszámlát? Igen, elég sok embernek a vágya. A napelemekkel ez lehetséges, ahogy azt sokan tudják is.De mi van akkor, ha az áram díja (amit most a hálózatból vételezünk) nőni fog? Semmi gond, sőt... Ha magasabb az áram díja, akkor hamarabb fog...

Kyocera Vállalati Napenergia Divízió névváltozás

Kyocera Vállalati Napenergia Divízió névváltozás

A Kyocera Cégcsoport (elnök: Hideo Tanimoto; a továbbiakban: Kyocera) bejelentette, hogy 2020. április 1-től a „Vállalati Napenergia Divízió” nevet változtat, így a továbbiakban „Vállalati Okosenergia Divízió” (Corporate Smart Energy Group) néven fog működni. A...