Kyocera Vállalati Napenergia Divízió névváltozás

Kategóriák: Kyocera

április 14, 2020

Global Union Kft.

  • A Kyocera Cégcsoport (elnök: Hideo Tanimoto; a továbbiakban: Kyocera) bejelentette, hogy 2020. április 1-től a „Vállalati Napenergia Divízió” nevet változtat, így a továbbiakban „Vállalati Okosenergia Divízió” (Corporate Smart Energy Group) néven fog működni. A divíziója vezérigazgatója nem változik.

Mostanáig a “Vállalati Napenergia Csoport” a napenergia-termelő rendszerek, akkumulátorok, üzemanyagcellák (SOFC-k) és más környezetvédelmi és energiával kapcsolatos termékek fejlesztésére, gyártására és értékesítésére összpontosított

Jelenleg azonban sürgető szükség van a megújuló energia felhasználásának további kiterjesztésére Japánban és a tengerentúlon is, a Föld környezetének megóvása és a globális felmelegedés elleni küzdelem érdekében.

Mint ilyen, az újonnan átnevezett „Vállalati Okosenergia Divízió” célja az üzlet fejlesztése, miközben az energiaszolgáltatási üzletre összpontosít a napenergia-termelő rendszerek felhasználásával, illetve a virtuális erőmű-üzletre az akkumulátorok és üzemanyagcellák (SOFC) felhasználásával. Ezen felül kiemelt figyelmet fordít más egyéb szolgáltatásokra is, mint például a például a regionális energiagazdálkodás, valamint a hagyományos környezetvédelmi és energiaügyi termékek. Ezekre a területekre fókuszálva a divízió új értéket kíván létrehozni a Kyocera területén.

Az üzleti csoport nevének „Vállalati Okosenergia Divízió”-ra változtatásával, amely az üzleti tevékenységek szélesebb körét képviseli, a Kyocera hozzájárul az alacsony szén-dioxid-kibocsátású társadalom megvalósításához, valamint a fenntarthatóbb társadalom előmozdításához és fejlődéséhez, miközben tovább bővíti az üzleti területeit.

Legutóbbi bejegyzések

Júliusban a TV2-őn találkozhatnak velünk!

Júliusban a TV2-őn találkozhatnak velünk!

Kedves Barátaink, Ügyfeleink! Az elkövetkezendő hónap során kicsit gyakrabban lesz módunk 'találkozni', mert sokat leszünk szem előtt. Július 1-31. között ugyanis naponta láthatják rövid hirdetéseinket a TV2 képernyőjén az időjárás-jelentés környezetében. Azáltal,...